Филмот „Мег“ за ајкулата чудовиште со анимации на македонската FX3X

Македонската компанија за анимација и визуелни ефекти FX3X учествуваше во креирањето на визуелните ефекти на филмот „МЕГ“, кој од утре вечер (четврток, 23 август)

Read more