Пронајдени остатоци од 58 потопени бродови во Егејското Море

Археолози во Грција пронајдоа остатоци од 58 потопени бродови со многу антиквитети, што претставува најголемо откритие во Егејското Море. Остатоците од бродовите се пронајдени

Read more