Отворање на изложбата на фотографии „Елема Монохроматик” во НЛБ Галерија

Вечерва (понеделник, 10 септември 2018 година), со почеток од 20:00 часот во НЛБ Галерија ќе биде отворена изложбата „ЕЛЕМА МОНОХРОМАТИК”. Изложбата е дел од

Read more