„Арс Ламина” и Фондацијата „Славко Јаневски” ќе ја доделат наградата „ПЕГАЗ” за роман на годината

Издавачката куќа „Арс Ламина” и Фондацијата за унапредување и промоција на културните вредности „Славко Јаневски” го распишуваат првиот конкурс за новата книжевна награда за

Read more