Камерен концерт – „Филхармонија за Филхармонија“

Овој четврток (17 февруари), во 20 часот ќе се одржи четвртиот концерт од серијата камерни настапи „Филхармонија за филхармонија“ на кој ќе настапат музичари

Read more

Уште еден концерт „Филхармонија за Филхармонија“

По првиот камерен концерт кој се одржа на крајот од минатата година, на кој настапија музичари од оркестарот на Филхармонија, овој четврток (4 март)

Read more