Африканската дива Фатумата Дијавара на 18-от ОФФЕСТ

Потврдено е првото име од програмата на OFFest 2019 – неприкосновената африканска дива Fatoumata Diawara. Една од водечките и најекспонираните претставнички на модерната африканска

Read more