Премиера на „Фани Мани“ во Прилеп

„Театар Чин 4 Сцена 5“ при НУЦК “Марко Цепенков” – Прилеп денеска (среда, 23 април) од 20:00 часот премиерно ќе ја прикаже современата фарса

Read more