Ева Богоевска првиот македонски претставник на Сан Ремо-Јуниор

Ева Богоевска е првиот македонски претставник на Сан Ремо-Јуниор. На 5-ти овој месец, таа влезе и настапи во финалето, исполнувајќи дело насловено како „Варијации

Read more