Објавена збирка поезија „Вода, плот и оган“ од Елизабета Јончиќ

Во издание на Битолскиот книжевен круг, излезе од печат книгата поезија „Вода, плот и оган“ од писателката Елизабета Јончиќ. Јончиќ пишува поезија, проза, критика

Read more