Вечер со гитара на Дрилон Чочај во „Света Софија“

Фестивалот „Охридско лето“ продолжува вечерва (понеделник, 13 август) со содржина од музичката програма, со соло концертот на косовскиот гитарист Дрилон Чочај во катедралната црква

Read more