„Солунски патрдии“ денеска во Драмски

Денеска (петок, 26 април 2013) во 20:00 часот во Драмскиот театар во Скопје ќе биде изведена претставата „Солунски патрдии“. Во претставата играат: Марија Спиркоска

Read more