„Вечер на српски автори“ во Даут Пашин Амам

Српските писатели, академик Горан Петровиќ, Драган Јовановиќ Данилов и Срѓан Тешин гостуваат во Скопје во Даут Пашин Амам … Нивното дело и книгите преведни

Read more