На денешен ден: Починал Драган Ѓаконовски – Шпато

На денешен ден (3 јануари, 1987) во Скопје умрел Драган Ѓаконовски – Шпато, истакнат македонски композитор, диригент и музички аранжер, зачетник на македонската забавна

Read more