Промоција на раскази за Ново маало од Владимир Плавевски

Книгата раскази „Динга стоп: скопски приказни од Ново маало“ од Владимир Плавевски вечерва во 19 часот  ќе биде промовирана во книжарницата Литература.мк на ул.

Read more