Најава за возбудлив Џез Фестивал Кавадарци 2012

Од 24-26 август во манастирскиот комплекс Св. Никола во селото Ваташа ќе се одржи 3-от Џез Фестивал Кавадарци 2012. Првата вечер во 21:00 часот

Read more