„Златна ризница“- поезија од основачот на најмалиот етнолошки музеј во светот

Четврток (18 октомври, 2012) во 12:00 часот, во ресторанот „Македонска куќа“ (спроти стара „Алумина“) ќе биде промовирана „Златна ризница“ книга поезија на Симеон Златев

Read more