Фестивалот „Денови на комедија“ со поддршка од Министерството за култура

Кумановскиот центар за култура „Трајко Прокопиев“ како организатор на меѓународниот фестивал „Денови на комедија“ доби 600.000 денари за одржување на годинешното 22 издание на

Read more