Скулптури на Дега и Пикасо со рекорди на аукција во Њујорк

Скулптура на Едгар Дега беше продадена за 41,6 милиони долари на наддавање во „Кристи’с“ во Њујорк вчера, што е највисока цена платена за дело

Read more