Одлична премиера на делото на Дамир Имери во изведба на Симон Трпчески во Норвешка

Вчеравечер, (четврток, 19 јануари 2012 година) одличен прием при светската премиера на Првиот став од Концертот за пиано и оркестар, кој што нашиот композитор

Read more