Заврши „МакеДокс“, главната награда за данскиот „Далечниот лаеж на кучињата“

Филмот „Далечниот лаеж на кучињата“ (Данска, 2017) на режисерот Сајмон Леренг Вилмонт ја доби главната награда „Кромид“ за најдобар филм на деветтото издание на

Read more