(RIP) Почина Ејми Вајнхаус

И официјално, Ејми Вајнхаус е мртва. Нејзиното безживотно тело е пронајдено во апартманот на Кемден сквер во северен Лондон. Две амбулантни возила брзо дошла

Read more