Илија Прокопиев со годишна награда за млад ликовен уметник

Вчеравечер, во Музејот на град Скопје, беше отворена изложба во чиишто рамки беше прогласен и добитникот на годинешнава награда “ДЕНЕС 2011” – „Годишна награда

Read more