Хорот „Рустико“ и Запро Запров со голем концерт

Хорското студио „Рустико“ и диригентот Запро Запров организираат голем концерт и изложба на 13 декември (четврток) 2012 година, со почеток во 19:30 часот во

Read more

Велигденски концерт на хорот Св.Злата Мегленска

Женскиот камерен хор „Света Злата Мегленска“ – Скопје, за прв пат во православната соборна црква “Пресвета Богородица”,

Read more