Откријте ги тајните на пирамидите и животите на фараоните со „Кралот на пирамидите“ д-р Захи Хавас

Отсекогаш ве привлекувале тајните на пирамидите и животите на фараоните? Не ја пропуштајте можноста „Кралот на пирамидите“ да Ви ја раскаже мистериозната приказна за

Read more