Претставување на манифестацијата “Чаршиска есен” во Старата скопска чаршија

Утре ќе се претставуви манифестацијата “Чаршиска есен” во Старата скопска чаршија, како и Чаршиски појадок со брендот на Чаршијата СИМИТ И ПОГАЧА … Ширејки

Read more