Македонскиот „Кросроуд блуз-бенд“ ќе го отвори 22-от „Блуз и соул фестивал“

Со настап на македонскиот блуз-бенд „Кросроуд блуз-бенд“ (Crossroad Blues Band), кој на сцената опстојува повеќе од две децении, вечерва (21 септември)  ќе почне тридневниот

Read more