„Брегот отспротива“ од Фабијано Алборгети објавена на македонски

Издавачката куќа „Макавеј“ од Скопје, ја објави стихозбирката „Брегот отспротива (десет години отпосле)“ од Фабијано Алборгети, добитник на Швајцарската награда за литература (2018). Препевот,

Read more