Бразилскиот „духовен исцелител“ кој сексуално злоставувал над 300 жени се предал на властите

Бразилската полиција во централната држава Гојас синоќа соопшти дека „исцелителот“ кој е обвинет за сексуално злоставување на повеќе од 300 жени, им се предал

Read more