„Беседа против богомилите на Презвитер Козма“ од Илија Велев

Деновиве излезе од печат  „Беседа против богомилите на Презвитер Козма“, од проф. д-р Илија Велев во издание на Друштвото за издавачка дејност „Македонска реч“

Read more