Благој Чоревски лауреат на театарскиот фестивал „Свети Јоаким Осоговски“

Познатиот македонски актер Благој Чоревски е годинашен добитник на единствената награда на меѓународниот театарски фестивал „Свети Јоаким Осоговски“, кој јубилејно по десетти пат ќе

Read more