Билјана Каран: Декадентната елеганцијата се пронижува низ сите мои колекции

Интервју со модната креаторка Билјана Каран, кое го остваривме деновиве преку електронска пошта. Прашања малку поразлични од оние шаблонските и стандардните, баш по вкусот

Read more