Нова песна “Жал за Ефтина” соработка на охридски и скопски рапери

Охридските рапери Бед Контракт, Багзи, Топал како и јутуберот Вик Какаротски снимија нова песна заедно со пионерите на македонскиот рап Пука Козметика од Скопје.

Read more