Beatnex4 @ Hard Rock Club и гратиси за истиот

По повод 4-тиот роденден на промотерскиот тим Битнекс, во клубот Хард Рок на 18 март 2011 година (петок), ќе гостува косовскиот диџеј и промотер

Read more