Македонски уметници на „2001 Одисеја во вселената“ во Барселона

Јане Алтипармаков и Наташа Гелева се поканети на изложбата „2001 Одисеја во вселената – 50-та годишнина“, која од 23 октомври ќе биде поставена во

Read more