Претставување на „Балканска сага“ од Луан Старова во МАНУ

Денеска (15 мај, среда) во 12:00 часот во организацијата на МАНУ и Фондацијата Трифун Костовски ќе биде претставено најновото издание „Балканска сага – француска

Read more