Јутјуб ѝ исплати 6 милијарди долари на музичката индустрија

Од Youtube објавија дека исплатиле повеќе од 6 милијарди долари на музичката индустрија помеѓу јули 2021 и јуни 2022 година, што е зголемување од

Read more