Шпански танци со усна хармоника и пијано на „Охридско лето“

Музичката програма на фестивалот „Охридско лето“ вечерва (17 август) продолжува со концерт на шпанските уметници Антонио Серано и Констанца Лехнер. Виртуозот на усна хармоника

Read more