Промоција на „Антологија на современата турска поезија“ во Матица

Утре (петок, 23 ноември) во 12:00 часот во просториите на мултимедијалниот центар „Матица ексклузив“ ќе се одржи промоцијата на „Антологија на современата турска поезија“

Read more