Изведба на претставата „Аналфабет“ на Нушиќ

На 6 март 2019 (среда) во Центарот за култура „Григор Прилчев“ во Охрид, ќе биде повторно изведена претставата “АНАЛФАБЕТ” – комедија според Бранислав Нушиќ,

Read more