Промоција на „Концепт мама” – „се во едно“ книга и дневник за родителството

Книгите „Концепт мама” и „Концепт мама дневник” од Александра Шекутковска Докоска ќе бидат промовирани денеска во Скопје. „Концепт мама” е првата македонска се-во-едно книга

Read more