Изложба на фотографии „Монохроматик интро“ од Александар Гаревски во Мала станица

Во рамките на проектот на Министерството за култура за промоција на креативните индустрии, утре вечер (понеделник, 12 март 2012 година) со почеток во 20:00

Read more