Албанскиот театар од Скопје со „Смртта на Дантон“ на Охридско лето

Во рамките на драмската програма на фестивалот „Охридско лето“ вечерва (23 јули) ќе биде изведена театарската претстава „Смртта на Дантон“ од Георг Бихнер, во

Read more