Виз Ер со нови летови Скопје-Малта и Охрид-Лондон, реобновува седум рути

Нискобуџетната авиокомпанија Виз Ер  денеска најави постепено повторно отворање на седум линии и воведување на две нови линии од Скопје и Охрид, до дестинации

Read more