„Ликовната критика денес“ – годишен симпозиум на АИКА Македонија

СГодишниот симпозиум на Здружението на ликовни критичари – AICA Македонија, насловен „Ликовната критика денес“ ќе се одржи денеска во Музејот на современа уметност во

Read more