Тинејџерскиот роман „110 улици“ на македонски јазик

Друштвото за издавачка дејност „Македонска реч од Скопје неодамна го објави ром,анот за повозрасни тинејџери „110 Улици“, од полската писателка Малгожата Гутовска – Адамчик,

Read more