Јавен перформанс: Порака за соживот и мултикултура

Здружението на граѓани „Младите можат“ во сабота, 21-ви мај, 13:00 – 16:00 часот, во Скопје (улица „Македонија“, плоштад „Македонија“ и Старата скопска чаршија) организира

Read more