Работилница за менаџмент на културното наследство

На 25-ти и 26-ти април, (четврток и петок) со почеток во 10:00 часот во просториите на Универзитетот „Евро-Балкан“ ќе се одржи дводневна работилница “Менаџмент на културното наследство…“

Семинарот насловен “Менаџмент на културното наследство – Нови насоки за економски развој“ е  подготвен од м-р Драгана Броз.

You May Also Like