“Хотел ни на небо ни на земја” повторно на репертоар во Охрид

Претставата “Хотел ни на небо ни на земја” повторно на репертоарот, ќе биде прикажана следниот петок 20.12.2019 година, во Охрид…

Aвтор Ерик-Емануел Шмит
Режија Љупчо Ѓоргиевски
Жулиен Портал – Никола Тодороски
Магионичарот Раџапур – Стрезо Стаматовски
Доктор С – Адријана Билаловиќ Тодороска
Претседателот Делбек – Ивица Цонев
Лора – Ирена Илиевска
Мари – Елизабета Стефановска
Момче во бело – Стефан Николиќ
Девојка во бело – Мила Коруновска

Сценограф: Валентин Светозарев
Костимограф: Андреј Ѓоргиевски
Композитор на музика: Марјан Неќак
Превод: Љупчо Ѓоргиевски
Дизајн на плакат: Валентин Светозарев
Инспициент: Филип Ангеличин – Жура
Технички раководител: Зоран Левески
Светло: Борис Велјаноски
Тон: Митко Серафимоски
Гардероба: Деса Лазороска, Линдита Мерко
Реквизита: Соња Крстаноска, Маријана Николоска
Сценски декоратери: Кире Ангелоски, Ѓоко Китоски, Горан Георгиески

Картите се пуштени во продажба на билетарата при НУЦК “Григор Прличев” – Охрид, почеток 20.00 часот, цена 200 денари.

Телефон за резервации 046/261-063, 075/2

You May Also Like