Бакнежот на принцот Вилијам и Кетрин Мидлтон

Бакнежот на принцот Вилијам и „младата“ Кетрин Мидлтон. Под притисок на масите, кои дојдоа во огромен број, Принцот по втор пат, овој пат посочно ја бакна идната војвотка од Кембриџ.

Фотографијата е сопственост на BBC News.

You May Also Like