Бој Џорџ и Culture club по две децении со нов сингл

Бој Џорџ и „Калчер клаб“ по две децении пауза снимија нов сингл со реге ритам.

Ѕвездата од осумдесетите години со песната „Let Somebody Love You“ го најавува новиот албум  „Life“, кој е шести студиски албум на групата „Калчер клаб“.

Бој Џорџ и неговата група претходниот албум „Don’t Mind If I Do“ го издадоа во 1999 година.

Новиот албум ќе биде пуштен во продажба на 26 октомври.

You May Also Like